o nama

dmvlogo

naša priča

Dobrodošli u DMV Standard DOO – Vaš Partner za Ličnu Zaštitnu Opremu i Bezbednost

Privredno društvo DMV Standard DOO osnovano je u februaru 2023. godine s ciljem da postane vaš pouzdan partner u obezbeđivanju lične zaštitne opreme, ličnih zaštitnih sredstava i prateće opreme za bezbednost. Naša poslovna filozofija je usmerena na pružanje visokokvalitetnih proizvoda i usluga kako bismo zadovoljili sve vaše potrebe u oblasti zaštite na radu i prevencije rizika.

Šta radimo?
DMV Standard DOO se specijalizuje za prodaju i distribuciju različitih vrsta lične zaštitne opreme i ličnih zaštitnih sredstava. Naš asortiman proizvoda obuhvata sve što vam je potrebno kako biste se osećali sigurno i zaštićeno na radnom mestu. Pored toga, nudimo i prateće proizvode i usluge, uključujući:

1. Prodaju uređaja i opreme za gašenje požara: Bez obzira na to da li ste privatna kompanija, javna institucija ili pojedinac, naša ponuda obuhvata širok spektar opreme za gašenje požara, kao i stručne savete o izboru odgovarajuće opreme za vaše potrebe. Naša kompanija i naš tim stručnjaka posvećen je normativnom uređenju oblasti zaštite od požara.

2. Prodaju materijala i opreme za zavarivanje: Za sve one koji se bave zavarivanjem, nudimo kvalitetne materijale i opremu koja će vam pomoći da obavljate posao sa sigurnošću i efikasnošću.

3. Usluge bezbednosti i zdravlja na radu: Naša kompanija i naš tim stručnjaka posvećen je normativnom uređenju oblasti bezbednosti i zdravlja na radu. Sarađujemo s vama kako bismo razvili i implementirali strategije bezbednosti na radu koje odgovaraju vašim specifičnim potrebama.

4. Usluge implementacije i interne provere  za standarade:

  • SRPS ISO/IEC 17025:2017– Opšti zahtevi za kompetentnost laboratorija za ispitivanje i laboratorija za etaloniranje.

  • SRPS ISO/IEC 17020:2012 -Ocenjivanje usaglašenosti — Zahtevi za rad različitih tipova tela koja obavljaju kontrolisanje.

Naše Iskustvo
S ponosom možemo reći da naš tim ima značajno iskustvo u svim oblastima u kojima poslujemo. Naša stručnost u prodaji lične zaštitne opreme i ličnih zaštitnih sredstava, kao i u pružanju usluga bezbednosti i zdravlja na radu, predstavlja čvrstu osnovu za uspešno zadovoljavanje svih vaših zahteva.

Zahvaljujemo vam na poverenju koje ste nam ukazali. DMV Standard DOO je vaš partner za sigurnost i zaštitu, i radujemo se što ćemo zajedno raditi na stvaranju bezbednijeg i zdravijeg radnog okruženja.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte.

Vaša bezbednost je naš prioritet, i mi smo tu da vam pomognemo.